Spider Management Technologies Romania
PMI - REP
 Prima pagina   Despre noi   Despre PMI   Spider Project   Downloads   Training   Noutati   Publicatii   Tutorial  Resurse  Contact 
English Version
Despre Spider Management Technologies Romania
Echipa Spider Management Technologies Romania
Publicatii
Project Manager Today "Spider Project Professional"
Numarul din Ianuarie 2014 al prestigioasei reviste Project Management Today prezinta o recenzie a solutiei informatice integrate de Managementul...
Tratat de Masurare a Increderii pentru Incheiere
Acest articol este o prima incercare de a defini un sistem de masurare a progresului unui proiect, care sa permita managerilor de proiect de...
Spider Project in Proiecte de Infrastructura de mari dimensiuni in curs de executie din Rusia
Proiecte de Infrastructura de mari dimensiuni in curs de executie din Rusia sunt planificate si urmarite cu Spider Project
Implementarea Managementului de Portofoliu intr-o companie de Telecomunicatii
Ca unul dintre cele mai dinamice domenii, industria telecomunicatiilor necesita investitii uriase pentru alinierea cerintelor de piata cu tehnologia,...
Despre Spider Management Technologies Romania
Spider Management Technologies Romania este o filiala a Spider Project Team, una din cele mai importante companii de consultanta in Project Management din Rusia, producatorul si furnizorul celui mai cunoscut si utilizat sistem informatic de project management din Rusia si din strainatate, Spider Project.
Activitatile Spider Management Technologies Romania sunt orientate in urmatoarele directii:
Dezvoltarea si implementarea Sistemului de Project Management
Training in Project Management
Dezvoltarea, furnizarea si implementarea celei mai avansate solutii software de project management professional - Spider Project
Sistemul Informatic Integrat Spider Project este un puternic instrument in implementarea tehnologiilor de project management. Ceea ce noi implementam nu este doar un pachet software, dar o tehnologie completa. Aceasta implementare include dezvoltarea organizationala, trainingul personalului, schimbarea si imbunatatirea sistemului informational de colectare si procesare. Numai un sistem informatic complex de project management poate da cele mai bune rezultate.
Spider Project este un sistem informatic integrat de project management proiectat si dezvoltat pe baza unei mari experiente practice in project management si luand in considerare cerintele practice ale managerilor de proiect din intreaga lume.
Spider Project are la baza cele mai avansate tehnologii de project management cum ar fi Success Driven Project Management si Critical Chain, alaturi de abordarile traditionale de project management. Multe din functionalitatile si facilitatile incluse in Spider Project sunt unice si nu sunt dezvoltate in nici un alt sistem software. In Rusia, Ukraina si alte tari din spatiul CSI, Spider Project este considerat ca fiind cel mai bun instrument profesional de project management.
Prima versiune a sistemului informatic de project management Spider Project a fost dezvoltata in 1992, iar in 1993 a fost prezentata in cadrul expozitiilor internationale din Rusia si Germania (Leipzig si Munchen). De atunci, pachetul software este imbunatatit constant, iar astazi nu are echivalent in functionalitatile pe care le furnizeaza. Din 1993, Spider Management Technologies implementeaza cu succes sistemul de project management in companii din cele mai diverse ramuri ale industriei.
Astazi Spider Project este utilizat in Industria Aerospatiala si de Aparare, Banci, Constructii, Inginerie, Productie, Metalurgie, Petrol si Gaze, Constructii Navale, IT&C etc. Cele mai mari proiecte din Rusia si Ukraina sunt derulate utilizand sistemul Spider Project.
Spider Project este utilizat nu doar in companii din Rusia, dar si in companii din America, Olanda, Germania, Ukraina si Romania.
Printre cele mai mari si importante proiecte derulate utilizand sistemul Spider Project mentionam: Constructia Satului Olimpic pentru Jocurile Internationale ale Tineretului din 1998 in Moscova (considerat ca cel mai important proiect din Moscova si citat ca un exemplu de organizare eficienta si inteligenta a lucrarilor), Constructia Conductei Petroliere Trans-Caspiana, Constructia Conductei Petroliere "Blue Stream" si Yamal \96 Europa, Reforma Armatei Ruse.
Reprezentantele Spider Management Technologies functioneaza la Moscova, Saint Petersburg, Kazan, Soci, (Tatarstan), Naberezhnye Chelny (Tatarstan), Kiev (Ukraina), Minsk (Bielorussia), Bucuresti (Romania).
Suportul consultantilor si dezvoltatorilor nostri de soft va ajuta sa optimizati implementarea managementului de proiect in compania dumneavoastra.
Spider Management Technologies este Autorizat Global Registered Education Provider (REP) de catre Project Management Institute - PMI. Furnizam training in Project Management in intreaga lume. Printre companiile si organizatiile pentru care am furnizat training la nivelul organizatiei se numara: UNESCO, Electronic Data Systems, Ericsson, Japan Tobacco International, Siemens, SAP AG, Lukoil Overseas, Russian Aluminium.
Produsele noastre sunt implementate in companii cum ar fi: Ericsson, Japan Tobacco International, SAP AG, Siemens, Triland Development, Ozer Construction, Connex Vodafone, Petergas B.V., Ministerul Apararii din Federatia Rusa, Fondul Proprietatii din Federatia Rusa, RAO Gazprom, Evraz Holding, United Metallurgical Company, Ilim Pulp, Lukoil Overseas, International Moscow Bank, First Ukrainian International Bank, Russian Aluminium, Tyumen Oil Company, Yukos, Northern Shipyard, Power Machines, Sibur, Volgotanker si multe alte companii din Rusia si internationale.
Consultantii nostri au lucrat in proiecte cu Departamentul Energiei din SUA, Bechtel, Fleur Daniel, Washington Group, si alte companii internationale.
Din 1998 bugetul total al proiectelor in care echipele noastre au fost implicate in management sau consultanta depaseste 3 miliarde USD.
  Inapoi sus...
Newsletter
Adresa ta de e-mail:

  Arhiva mesajelor newsletter...
Spider Project

Aplicarea cu profesionalism a conceptelor de Managementul Proiectelor necesita astazi instrumente din ce in ce mai puternice si mai specializate.

Incluzand functionalitati care nu se mai intalnesc la sistemele informatice consacrate, Spider Project permite crearea unui model al proiectului care simuleaza cu adevarat procesele reale de planificare, urmarire si control ale acestuia.

  Mai multe despre Spider Project

  Download demo Spider Project
Training

Cursuri Profesionale de
Project Management

Managementul proiectelor este astazi o profesiune si o disciplina, cu un corp de cunostinte, un set de competente specifice si un corp de certificare profesionala, Project Management Institute (PMI®).

Spider Management Technologies este acreditata Global Registered Education Provider (REP) de catre Project Management Institute sa furnizeze cursuri de training in Project Management. Din 1998, la cursurile organizate de Spider Management Technologies au participat peste 5000 de studenti. Printre companiile care au beneficiat de cursurile noastre de training se numara: UNESCO, Electronic Data Systems, Ericsson, Japan Tobacco International, Siemens, SAP AG, Lukoil Overseas, Russian Aluminium, Connex Vodafone, Romtelecom.

  Mai multe detalii...
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates
Prima pagina | Despre noi | Despre PMI | Spider Project | Downloads | Training | Noutati | Publicatii | Forum | Cariere | Contact

Harta site-ului | Termeni si conditii | GDPR | Copyright © 2006, Spider Management Technologies Romania