Spider Management Technologies Romania
PMI - REP
 Prima pagina   Despre noi   Despre PMI   Spider Project   Downloads   Training   Noutati   Publicatii   Tutorial  Resurse  Contact 
English Version
Despre Spider Project
Avantajele Spider Project
Caracteristicile functionale ale versiunilor Spider Project
Spider Project vs. Competitia
Spider Project Screenshots
Lista de preturi si Comenzi
Download Spider Project
Prezentare Spider Project Professional Prezentare Spider Project Professional  [PDF]
Brosura Spider Project Brosura Spider Project  [PDF]
Adobe Acrobat Reader
Spider Project
Avantajele utilizarii Spider Project
Cele mai bune planificari si utilizarea optima a resurselor proiectelor. Planificarile proiectelor luand in considerare constrangerile de Resurse realizate de Spider Project sunt caracterizate de regula de durate mai reduse si prin urmare, de costuri mai reduse, in comparatie cu alte pachete software de PM.
Calculul Drumului Critic al Resurselor (Critical Chain) si obtinerea de rezerve fezabile ale activitatilor (Feeding buffers).
Pe langa faptul ca da posibilitatea de stabilire a duratei activitatii, Spider Project permite planificarea datelor calendaristice pe baza volumului de lucrare ce urmeaza a fi realizat si a productivitatii resurselor alocate. Aceasta abordare da posibilitatea utilizarii normelor de companie si estimarea corespunzatoare a realizarii activitatii.
Alocarea automata a resurselor pe baza calificarii lor, a costurilor si productivitatilor (planificarea avansata bazata pe competente).
Numar nelimitat de structuri de descompunere a proiectului, bazate pe natura lucrarilor si pe resurse.
Posibilitatea de creare si de utilizare a bibliotecilor de referinta ale proiectului, costul si consumul de materiale pe unitatea de volum pentru activitati tipice, productivitatea si incarcarea resurselor pentru alocari specifice etc.
Posibilitatea de a genera si lucra cu un numar nelimitat de versiuni de proiect. Aceasta functionalitate permite generarea unui numar nelimitat de scenarii what-if si de a lucra cu arhive de proiect.
Simularea riscului si calculul rezervelor de contingenta necesare (incluzand Bufferul de Proiect) si a probabilitatii curente de indeplinire a parametrilor tinta ai proiectului..
Controlul tendintelor probabilitatii la succes.
Posibilitatea de utilizare a oricaror caracteristici suplimentare a activitatilor, resurselor si alocarilor.
Largi posibilitati de analiza a costurilor si a resurselor. Utilizatorii pot analiza simultan costurile in diferite valute si utilizand diferite baze de date de cost. Numarul de componente de cost, conturi de cheltuieli si centre de cost este nelimitat.
Simularea cheltuielilor si incasarilor, consumurilor de resurse si a productiei lor. Calculul cash-flow-ului pentru toate articolele de cheltuieli si centre de cost, precum si pentru orice material. Calculul planificarii cu constrangeri de costuri si materiale.
Crearea, stocarea si inserarea de fragmente tipice de proiect in cadrul proiectelor.
Noi tipuri de rapoarte, cum ar fi grafice Liniare (Ciclograme) si grafice de Tendinte.
Organizarea optima a echipei de lucru si management de portofoliu.
Sistem de urmarire integrat care permite nu doar ajustarea duratelor si volumelor de lucrari ramase, dar si obtinerea de rapoarte privind executia proiectului pentru orice element din proiect si pentru orice perioada de timp.
  Inapoi sus...
Newsletter
Adresa ta de e-mail:

  Arhiva mesajelor newsletter...
Training

Cursuri Profesionale de
Project Management

Managementul proiectelor este astazi o profesiune si o disciplina, cu un corp de cunostinte, un set de competente specifice si un corp de certificare profesionala, Project Management Institute (PMI®).

Spider Management Technologies este acreditata Global Registered Education Provider (REP) de catre Project Management Institute sa furnizeze cursuri de training in Project Management. Din 1998, la cursurile organizate de Spider Management Technologies au participat peste 5000 de studenti. Printre companiile care au beneficiat de cursurile noastre de training se numara: UNESCO, Electronic Data Systems, Ericsson, Japan Tobacco International, Siemens, SAP AG, Lukoil Overseas, Russian Aluminium, Connex Vodafone, Romtelecom.

  Mai multe detalii...
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates
Prima pagina | Despre noi | Despre PMI | Spider Project | Downloads | Training | Noutati | Publicatii | Forum | Cariere | Contact

Harta site-ului | Termeni si conditii | Confidentialitate | Copyright © 2006, Spider Management Technologies Romania