Spider Management Technologies Romania
PMI - REP
 Prima pagina   Despre noi   Despre PMI   Spider Project   Downloads   Training   Noutati   Publicatii   Tutorial  Resurse  Contact 
English Version
Despre Spider Project
Avantajele Spider Project
Caracteristicile functionale ale versiunilor Spider Project
Spider Project vs. Competitia
Spider Project Screenshots
Lista de preturi si Comenzi
Download Spider Project
Prezentare Spider Project Professional Prezentare Spider Project Professional  [PDF]
Brosura Spider Project Brosura Spider Project  [PDF]
Adobe Acrobat Reader
Spider Project
Aplicarea cu profesionalism a conceptelor de Managementul Proiectelor necesita astazi instrumente din ce in ce mai puternice si mai specializate.
Incluzand functionalitati care nu se mai intalnesc la sistemele informatice consacrate, Spider Project permite crearea unui model al proiectului care simuleaza cu adevarat procesele reale de planificare, urmarire si control ale acestuia.
Spider Project este un sistem informatic integrat de project management proiectat si dezvoltat pe baza unei mari experiente practice in managementul proiectelor si luand in considerare cererile, prioritatile si particularitatile pietei Est Europene. Acest sistem este usor de invatat de utilizat pentru cei cu mai putina experienta, in timp ce profesionistii vor fi placut surprinsi de functionalitatile sale unice.
Spider Project reprezinta o solutie integrata de Managementul Proiectelor si permite luarea celor mai potrivite, justificate si verificate decizii privind desfasurarea proiectelor, pentru executia proiectelor mai repede, mai bine si cu costuri cat mai reduse, precum si pentru obtinerea celor mai complete informatii privind proiectele in executie
Facilitatile si functionalitatile care diferentiaza sistemul Spider Project Professional de celelalte pachete de programe de Project Management includ:
Cele mai bune planificari si utilizarea optima a resurselor. Planificarile tinand seama de constrangerile de resurse, costuri si materiale realizate de Spider Project sunt caracterizate prin duratele cele mai reduse ale proiectului si prin urmare, prin costuri mult mai scazute decat cele realizate de alte pachete de programe de Project Management.
Planificarea datelor de realizare ale activitatilor pe baza volumului de lucrare ce urmeaza a fi pus in opera si a productivitatii resurselor alocate. Analiza necesarului de forta de munca pe numar de oameni.
Utilizarea Componentelor de Cost pentru analiza costurilor directe si indirecte ale proiectului si simularea atat a costurilor cat si a veniturilor, consumurilor de resurse si productia de resurse. Calculul cash flow-ului pentru toate componentele de cost precum si pentru orice resursa sau material necesar desfasurarii proiectului.
Analiza la Risc, Analiza Probabilitatii la Succes si Analiza Earned Value a proiectului.
Masurarea Performantelor proiectului.
Sistem de urmarire integrat care permite nu doar ajustarea duratelor si volumelor de lucrari ramase, dar si obtinerea de rapoarte privind executia proiectului pentru orice element din proiect si pentru orice perioada de timp.
  Inapoi sus...
Newsletter
Adresa ta de e-mail:

  Arhiva mesajelor newsletter...
E-Licitatie

Solutia integrata de Managementul Proiectelor Spider Project (versiunile Professional, Desktop Plus si Desktop) precum si seviciile de training aferente sunt disponibile si pe site-ul www.e-licitatie.ro la capitolul "Cumparari Directe".
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa office@spiderproject.ro

Training

Cursuri Profesionale de
Project Management

Managementul proiectelor este astazi o profesiune si o disciplina, cu un corp de cunostinte, un set de competente specifice si un corp de certificare profesionala, Project Management Institute (PMI®).

Spider Management Technologies este acreditata Global Registered Education Provider (REP) de catre Project Management Institute sa furnizeze cursuri de training in Project Management. Din 1998, la cursurile organizate de Spider Management Technologies au participat peste 5000 de studenti. Printre companiile care au beneficiat de cursurile noastre de training se numara: UNESCO, Electronic Data Systems, Ericsson, Japan Tobacco International, Siemens, SAP AG, Lukoil Overseas, Russian Aluminium, Connex Vodafone, Romtelecom.

  Mai multe detalii...
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates
Prima pagina | Despre noi | Despre PMI | Spider Project | Downloads | Training | Noutati | Publicatii | Forum | Cariere | Contact

Harta site-ului | Termeni si conditii | GDPR | Copyright © 2006, Spider Management Technologies Romania