Spider Management Technologies Romania
PMI - REP
 Prima pagina   Despre noi   Despre PMI   Spider Project   Downloads   Training   Noutati   Publicatii   Tutorial  Resurse  Contact 
English Version
Lista cursuri
Fundamentele Managementului Proiectelor
Tehnici de Planificare a Proiectelor
Analiza Costurilor Proiectelor
Managementul Riscurilor Proiectelor
Managementul Proiectelor in Constructii
Managementul Proiectelor pentru Top Management
Managementul Calitatii Proiectelor
PMP Exam Preparation
Managementul Proiectelor cu Spider Project - Curs de Baza
Managementul Proiectelor cu Spider Project - Curs Avansati
Cursuri Profesionale de Project Management
Managementul proiectelor este astazi o profesiune si o disciplina, cu un corp de cunostinte, un set de competente specifice si un corp de certificare profesionala, Project Management Institute (PMI ®).

Spider Management Technologies este acreditata Global Registered Education Provider (REP) de catre Project Management Institute sa furnizeze cursuri de training in Project Management. Din 1998, la cursurile organizate de Spider Management Technologies au participat peste 5000 de studenti. Printre companiile care au beneficiat de cursurile noastre de training se numara: UNESCO, Electronic Data Systems, Ericsson, Japan Tobacco International, Siemens, SAP AG, Lukoil Overseas, Russian Aluminium, Connex Vodafone, Romtelecom.
Fundamentele Managementului Proiectelor
Cod 1812-C180-01 : Curs de baza - 3 zile - 24 PDUs
Cursul Fundamentele Managementului Proiectelor este orientat spre insusirea si aplicarea conceptelor de baza in Managementul Proiectelor. Acest curs se bazeaza pe standardul Institului de Project Management (PMI) si este focalizat pe cele mai importante principii si metodologii de management al proiectelor.  
Mai multe detalii si inscriere...
Tehnici de Planificare a Proiectelor
Cod 1812-C180-02 : 2 zile - 16 PDUs
Majoritatea problemelor care apar in derularea proiectelor pornesc de la planificari incomplete, inconsistente si nerealiste.

Cursul Tehnici de Planificare a Proiectelor va ajuta sa intelegeti importanta modelarii proiectului prin aplicarea celor mai avansate tehnici si instrumente. Domeniile abordate: managementul timpului, managementul resurselor umane, managementul costurilor, managementul comunicarii, managementul achizitiilor, managementul riscurilor, managementul financiar al proiectelor -, va permit sa elaborati planificari realiste, in conformitate cu standardele de organizatie, reducand riscurile in implementarea proiectelor. Veti invata care sunt cele mai avansate tehnici de planificare - Critical Chain si Resource Critical Path - si veti capata o imagine de ansamblu asupra celor mai importante instrumente de project management existente astazi in lume. 
Mai multe detalii si inscriere...
Analiza Costurilor Proiectelor
Cod 1812-C180-03 : 2 zile - 16 PDUs
Toate actiunile managerului de proiect de la initierea pana la incheierea proiectelor sunt caracterizate de costuri.

Cursul Analiza Costurilor Proiectului trateaza ciclul de viata al proiectelor prin prisma costurilor si analizelor pe care trebuie sa le elaboram, pentru a incheia proiectele de succes. 
Mai multe detalii si inscriere...
Managementul Riscurilor Proiectelor
Cod 1812-C180-04 : 2 zile - 16 PDUs
Prin definitie, proiectele se desfasoara intr-un mediu de risc. Ignorarea acestora sau minimalizarea impactului lor asupra desfasurarii proiectelor conduce intotdeauna la esecul proiectelor.

Cursul Managementul Riscurilor Proiectelor va ajuta sa intelegi complexitatea mediului in care se desfasoara proiectele si va pune la dispozitie instrumentele si tehnicile de care aveti nevoie in derularea lor. Pe langa identificarea riscurilor si analiza lor calitativa, veti invata cum se cuantifica riscurile in proiecte, cum planificati raspunsul la risc si cum urmariti si controlati riscurile in derularea proiectelor. Aplicatiile practice va vor permite sa va insusiti aceste tehnici si va vor ajuta sa le utilizati in proiectele dumneavoastra. 
Mai multe detalii si inscriere...
Managementul Proiectelor in Constructii
Cod 1812-C180-05 : 3 zile - 24 PDUs
Elementele de baza ale Managementului Proiectelor, Managementul Scopului, al Timpului, al Resurselor si al Calitatii trebuie bine intelese si interpretate de toti participantii la realizarea proiectelor.  
Mai multe detalii si inscriere...
Managementul Proiectelor pentru Top Management
Cod 1812-C180-06 : 2 zile - 16 PDUs
Suportul managementului organizatiilor in derularea proiectelor este hotarator.

Cursul Managementul Proiectelor pentru Top Management este orientat spre intelegerea si aplicarea conceptelor de Project Management de catre managementul superior si mijlociu si asigurarea suportului in implementarea sistemului de Project Management din cadrul organizatiilor. 
Mai multe detalii si inscriere...
Managementul Calitatii Proiectelor
Cod 1812-C180-08 : 2 zile - 16 PDUs
Intelegerea terminologiei, a conceptelor de baza si proceselor caracteristice privind Managementul Calitatii Proiectelor este esentiala in atingerea parametrilor de succes ai proiectelor. 
Mai multe detalii si inscriere...
PMP Exam Preparation
Cod 1812-C180-09 : 5 zile cu pauze de o saptamana - 35 PDUs
Certificarea profesionala in Managementul Proiectelor este un prim pas in recunoasterea competentelor profesionale.

Cursul PMP Exam Preparation este orientat in pregatirea dumneavoastra in sustinerea examenului de certificare profesionala, in concordanta cu standardul recunoscut international al Project Management Institute, Project Management Body of Knowledge (PMBoK). 
Mai multe detalii si inscriere...
Managementul Proiectelor cu Spider Project - Curs de Baza
Cod 1812-C180-31 : 3 zile - 24 PDUs
Cursul de baza Managementul Proiectelor cu Spider Project va ofera o imagine de ansamblu despre sistemul informatic de Project Management Spider Project. El prezinta modul de utilizare a programului Spider Project in planificarea, controlul si analiza proiectelor. La incheierea lui, veti fi capabili sa preluati datele din programele de devize, sa modelati cu acuratete proiectele dumneavoastra, sa faceti planificari realiste, sa urmariti si sa controlati evolutia proiectului, sa interpretati rezultatele obtinute si sa luati cele mai potrivite decizii in atingerea parametrilor de succes ai proiectelor. Diplomele de participare oferite in urma participarii la curs contin 24 PDU (Professional Development Units). 
Mai multe detalii si inscriere...
Managementul Proiectelor cu Spider Project - Curs Avansati
Cod 1812-C180-31 : 2 zile - 16 PDUs
Cursul pentru avansati Managementul Proiectelor cu Spider Project prezinta instrumente si abordari de managementul portofoliilor, analiza cantitativa a riscurilor si colaborarea in proiecte. La incheierea lui, veti fi capabili sa intelegeti cum se selecteaza proiectele, cum se planifica si se controleaza portofoliile de proiecte, sa aplicati instrumentele si tehnicile utilizate in managementul portofoliilor, metodele de simulare a riscurilor, rolul rezervelor de contingent, cum se calculeaza rezervele de contingenta necesare si cum se gestioneaza acestea. Toate acestea vor fi realizate utilizand sistemul informatic integrat Spider Project.
Diplomele de participare oferite in urma participarii la curs contin 16 PDU (Professional Development Units). 
Mai multe detalii si inscriere...
  Inapoi sus...
Newsletter
Adresa ta de e-mail:

  Arhiva mesajelor newsletter...
Spider Project

Aplicarea cu profesionalism a conceptelor de Managementul Proiectelor necesita astazi instrumente din ce in ce mai puternice si mai specializate.

Incluzand functionalitati care nu se mai intalnesc la sistemele informatice consacrate, Spider Project permite crearea unui model al proiectului care simuleaza cu adevarat procesele reale de planificare, urmarire si control ale acestuia.

  Mai multe despre Spider Project

  Download demo Spider Project
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates
Prima pagina | Despre noi | Despre PMI | Spider Project | Downloads | Training | Noutati | Publicatii | Forum | Cariere | Contact

Harta site-ului | Termeni si conditii | Confidentialitate | Copyright © 2006, Spider Management Technologies Romania