Despre noi

Spider Management Technologies România

Spider Management Technologies Romania este o filială a Spider Project Team, una din cele mai importante companii de consultanță în Project Management din Rusia, producătorul și furnizorul celui mai cunoscut și utilizat sistem informatic de project management din Rusia și din străinătate, Spider Project.

Activitățile Spider Management Technologies Romania sunt orientate în următoarele direcții:

 • Dezvoltarea si implementarea Sistemului de Project Management
 • Training in Project Management
 • Dezvoltarea, furnizarea și implementarea celei mai avansate soluții software de project management profesional – Spider Project

Cu o experienta de peste 25 de ani in Managementul Proiectelor, oferim servicii profesionale de training si consultanta in implementarea sistemului de Managementul Proiectelor.

De ce spider project ?

Cele mai bune planificari si utilizarea optima a resurselor proiectului

Managementul Costurilor utilizand tehnicile Earned Value si Success Probability Trends pentru identificarea si rezolvarea rapida a potentialelor probleme

Managementul Financiar si calculul Valorii Nete Actualizate, Rata Interna de Rentabilitate si Perioada de Recuperare

Managementul Portofoliilor de proiecte prin consolidarea – distribirea proiectelor si sincronizarea obiectivelor organizatiei cu obiectivele proiectelor

cel mai avansat sistem informatic integrat de project management

Spider Project a fost dezvoltat pe baza unei mari experiente practice in project management, luand in considerare cerintele practice ale managerilor de proiect din intreaga lume.

Are la baza cele mai avansate tehnologii de project management cum ar fi Success Driven Project Management si Critical Chain, alaturi de abordarile traditionale de project management. Multe din functionalitatile si facilitatile incluse in Spider Project sunt unice si nu sunt dezvoltate in nici un alt sistem software. In Rusia, Ukraina si alte tari din spatiul CSI, Spider Project este considerat ca fiind cel mai bun instrument profesional de project management.

Prima versiune a sistemului informatic de project management Spider Project a fost dezvoltata in 1992, iar in 1993 a fost prezentata in cadrul expozitiilor internationale din Rusia si Germania (Leipzig si Munchen). De atunci, pachetul software este imbunatatit constant, iar astazi nu are echivalent in functionalitatile pe care le furnizeaza. Din 1993, Spider Management Technologies implementeaza cu succes sistemul de project management in companii din cele mai diverse ramuri ale industriei.

Astazi Spider Project este utilizat in Industria Aerospatiala si de Aparare, Banci, Constructii, Inginerie, Productie, Metalurgie, Petrol si Gaze, Constructii Navale, IT&C etc.

OUR MISSION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
 • Adipisicing elit, sed do eiusmod tempor
 • Incididunt ut labore et dolore magna aliqua
 • Enim ad minim veniam, quis nostrud
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
 • Adipisicing elit, sed do eiusmod tempor
 • Incididunt ut labore et dolore magna aliqua
 • Enim ad minim veniam, quis nostrud