Managementul Proiectelor cu Spider Project – Curs Avansați

Cod:  1812-C180-07
Durata cursului:  2 zile – 16 PDU PreȚ:  400  EUR / persoanĂ

Cursul pentru avansați Managementul Proiectelor cu Spider Project prezintă instrumente și abordări de managementul portofoliilor, analiza cantitativă a riscurilor și colaborarea în proiecte.

La incheierea lui, veți fi capabili să înțelegeti cum se selectează proiectele, cum se planifică și se controlează portofoliile de proiecte, să aplicați instrumentele și tehnicile utilizate în managementul portofoliilor, metodele de simulare a riscurilor, rolul rezervelor de contingență, cum se calculează rezervele de contingență necesare și cum se gestionează acestea. Toate acestea vor fi realizate utilizand sistemul informatic integrat Spider Project.
Diplomele de participare oferite în urma participării la curs conțin 16 PDU (Professional Development Units).

Cui se adreseazĂ

Cursul este destinat managerilor de proiect, de program sau de portofoliu, precum și celor implicați în managementul riscurilor proiectelor, programelor sau portofoliilor.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE PENTRU ACEST CURS

După ce trimiteți această înregistrare, în maxim 2 zile lucrătoare, un reprezentant al firme noastre vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii privind participarea dumneavoastră la acest curs.

Important: Secțiunile marcate cu steluță sunt obligatorii.

    Date pentru Facturare