Managementului Proiectelor în Construcții

Cod:  1812-C180-05
Durata cursului:  3 zile – 24 PDU PreȚ:  600  EUR / persoanĂ

Elementele de bază ale Managementului Proiectelor, Managementul Scopului, al Timpului, al Resurselor, al Costurilo și al Calității trebuie bine înțelese și interpretate de toți participanții la realizarea proiectelor.

Cursul Managementul Proiectelor în Construcții este orientat spre însușirea și aplicarea conceptelor de Project Management în Construcții. El se bazează pe standardul Institutului de Project Management (PMI) și este focalizat pe cele mai importante principii și metodologii de management de proiect. Acest curs a fost special dezvoltat pentru a oferi o înțelegere solidă a metodelor managementului proiectelor. Se vor invăța bazele, tehnicile și instrumentele necesare managementului proiectelor în diversele etape din ciclul de viață al acestora.

Cui se adreseazĂ

Cursul este destinat tuturor celor care lucrează în domeniul Managementului Proiectelor în Construcții și doresc să își îmbunătățească performanțele profesionale, precum și tuturor celor care sunt la început de drum în acest domeniu provocator și doresc să aplice într-un mod sistematic cele mai bune practici din Managementul Proiectelor.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE PENTRU ACEST CURS

După ce trimiteți această înregistrare, în maxim 2 zile lucrătoare, un reprezentant al firme noastre vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii privind participarea dumneavoastră la acest curs.

Important: Secțiunile marcate cu steluță sunt obligatorii.

    Date pentru Facturare