Managementul Riscurilor Proiectelor

Cod:  1812-C180-04
Durata cursului:  2 zile – 16 PDU  PreȚ:  400  EUR / persoanĂ

Prin definiție, proiectele se desfășoară într-un mediu de risc și incertitudini. Ignorarea acestora sau minimalizarea impactului lor asupra desfășurării proiectelor conduce întotdeauna la eșecul proiectelor.

Cursul Managementul Riscurilor Proiectelor vă ajută să înțelegi complexitatea mediului în care se desfășoară proiectele și vă pune la dispoziție instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie în derularea lor. Pe lângă identificarea riscurilor și analiza lor calitativă, veți învăța cum se cuantifică riscurile în proiecte, cum planificați răspunsul la risc și cum urmăriți și controlați riscurile în derularea proiectelor. Aplicațiile practice vă vor permite să vă însușiți aceste tehnici și vă vor ajuta să le utilizați în proiectele dumneavoastră.

Cui se adreseazĂ

Cursul este destinat tuturor celor care lucrează în domeniul Managementului Proiectelor și doresc să își îmbunătățească performanțele profesionale, precum și tuturor celor care sunt la început de drum în acest domeniu provocator și doresc să aplice într-un mod sistematic cele mai bune practici din Managementul Proiectelor.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE PENTRU ACEST CURS

După ce trimiteți această înregistrare, în maxim 2 zile lucrătoare, un reprezentant al firme noastre vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii privind participarea dumneavoastră la acest curs.

Important: Secțiunile marcate cu steluță sunt obligatorii.

    Date pentru Facturare