Managementul Proiectelor cu Spider Project – Curs de Bază

Cod:  1812-C180-06
Durata cursului:  3 zile – 24 PDU PreȚ:  500  EUR / persoanĂ

Cursul de bază Managementul Proiectelor cu Spider Project vă oferă o imagine de ansamblu despre sistemul informatic de Project Management Spider Project. El prezintă modul de utilizare a programului Spider Project în planificarea, controlul și analiza proiectelor.

La încheierea lui, veți fi capabili să preluați datele din programele de devize, să modelați cu acuratețe proiectele dumneavoastră, să faceți planificări realiste, să urmăriți și să controlați evoluția proiectului, să interpretați rezultatele obtinute și să luați cele mai potrivite decizii în atingerea parametrilor de succes ai proiectelor. Diplomele de participare oferite în urma participării la curs conțin 24 PDU (Professional Development Units).

Cui se adreseazĂ

Cursul este destinat tuturor celor care lucrează în domeniul Managementului Proiectelor și doresc să își îmbunătățească performanțele profesionale, precum și tuturor celor care sunt la început de drum în acest domeniu provocator și doresc să aplice într-un mod sistematic cele mai bune practici din Managementul Proiectelor.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE PENTRU ACEST CURS

După ce trimiteți această înregistrare, în maxim 2 zile lucrătoare, un reprezentant al firme noastre vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii privind participarea dumneavoastră la acest curs.

Important: Secțiunile marcate cu steluță sunt obligatorii.

    Date pentru Facturare