Tehnici de Planificare

Cod:  1812-C180-02
Durata cursului:  2 zile – 16 PDU  PreȚ:  400  EUR / persoanĂ

Majoritatea problemelor care apar în derularea proiectelor pornesc de la planificări incomplete, inconsistente și nerealiste.

Cursul Tehnici de Planificare a Proiectelor vă ajută să înțelegeti importanta modelarii proiectului prin aplicarea celor mai avansate tehnici și instrumente. Domeniile abordate: managementul timpului, managementul resurselor umane, managementul costurilor, managementul comunicării, managementul achizițiilor, managementul riscurilor, managementul financiar al proiectelor -, vă permit să elaborați planificări realiste, în conformitate cu standardele de organizație, reducând riscurile în implementarea proiectelor. Veți învăța care sunt cele mai avansate tehnici de planificare – Critical Chain și Resource Critical Path – și veți căpăta o imagine de ansamblu asupra celor mai importante instrumente de project management existente astăzi în lume.

Cui se adreseazĂ

Cursul este destinat tuturor celor care lucrează în domeniul Managementului Proiectelor și doresc să își îmbunătățească performanțele profesionale, precum și tuturor celor care sunt la început de drum în acest domeniu provocator și doresc să aplice într-un mod sistematic cele mai bune practici din Managementul Proiectelor.

Formular de Înscriere pentru acest curs

După ce trimiteți această înregistrare, în maxim 2 zile lucrătoare, un reprezentant al firme noastre vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii privind participarea dumneavoastră la acest curs.

Important: Secțiunile marcate cu steluță sunt obligatorii.

    Date pentru Facturare